• Ana Sayfa

14 Ocak 2013 Pazartesi

15.Ocak.2013 Adana At Yarışı Yorumları

0 yorum




KUSURSUZ DURUMDA OLAN ( 3 SİLSÜPÜR ) İDEAL MESAFESİNDE BİR KEZ DAHA FOTOYU ÖNDE GEÇECEKTİR .. BANKO …

1  . AYAK : başarılı yarışlarının ardından güzel formunu muhafaza eden 7 KORYÜREK kazanmaya oldukca yakın görünüyor , safkanın beklenenden eksik koşması durumunda son koşusu ölçü olmayan yeterli durumdaki 2 AKINALP devreye girecek ilk ve tek isim olarak göze çarpıyor ..

2 . AYAK : 4 yukarı ingilizlerin handikap – 17 mücadelesinde gerek form durumu olarak gerekse jokey avantajıyla 5 ALL IN ön plana çıkıyor olsada ben koşunun sürprizle neticelenmesini bekliyorum , bu yüzden at seçip risk almak yerine HEPSİ yazıp rahat bir yarış izleyelim ..

3 . AYAK : form durumu yeterli olan 5 KAANEFE ekonomik kuponlara tek yazılabilir , üst üste koştuğu başarılı yarışların ardından formunu koruyan 4 DARBE ve ikinci olduğu koşusu sonrası bu yarışada güzel hazırlıklar yapan 8 YALINAY en ufak hatayı geri çevirmez ..

4 . AYAK : adana pistindeki ilk koşusunu kazanarak kaba kumda ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne seren 3 SİLSÜPÜR mükemmel formuyla klas jokeyinin idaresinde rahat bir galibiyet elde edecektir … BANKO ….rakip : 4 – 5 – 6

5 . AYAK : bana göre altılı ganyanın kilit ayağı ..bu mesafeyi bir kez koşan 1 BABADOĞUKAN sanırım tüm türkiyenin teki konumunda olacak ancak diğer safkanlardan hiç uzun mesafe deneyimi olan yok buda onlar hakkında uzun mesafede iyi yada kötü koşacak tahmininde bulunmamıza engel ..ben bu koşudada risk alınmamasından yanayım HEPSİ yazıp en sürpriz safkanın gelmesini bekleyelim ..

6 . AYAK : günün en kalabalık ve en zor koşusu , mümkün olduğu kadar fazla safkana şans verilmesinden yanayım benim sıralamam : 1 GÜVENAY – 3 KARSAVUL ATEŞİ – 12 BUĞU BUHARA – 13 ÇEVİKBERK – 2 EFEMİR şeklinde olup arzu edenler kendi tuttukları isimleride ekleyebilirler ..
Siz bu yazıyı okuyan counter kişiden birisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder