• Ana Sayfa

16 Nisan 2014 Çarşamba

17.Nisan (2014) ANKARA / ADANA At Yarışı Tahminleri

0 yorum
17.Nisan.2014 ANKARA / ADANA At Yarışı Tahminleri
ANKARA At Yarışları

Nalkaponun Yorumu:

1.Ayak: Düzenli idmanlarını sürdüren ARTEMUR kazanmaya en yakın isimdir. Sağlıklı pist görünümüyle KARADAĞ OĞLU rakibi olacaktır. Her geçen gün daha iyi duruma gelen ECEHANIM da ihmal edilmemelidir.

2.Ayak: Bu yarış için yaptığı hazırlıklarındaki performansıyla göz dolduran KATI KAZAN ilk şanslı isimdir. Sekli artan formuyla SERKANAĞA rakibidir. Galobunda iyi görünen DÖRTNALINOĞLU ve ŞUBATINKIZI diğer şanslılardır.

3.Ayak: İdmanlarında formunu çok geliştirdiği gözlenen RUBICON günün bankosudur.

4.ayak: Gördüğü yarış sonrası kondisyon açığını kapatan CANÖZÜMLÜ ilk şanslı isimdir. Pistte diri görünen TOZAN ve AHPAR rakipleri olacaklardır. Yeterli kondisyona ulaşan BESLENEY ile LİDER diğer şanslı isimlerdir.

5.ayak: Çim pistin başarılı safkanı PETEKCAN ilk şanslı isimdir. Hazırlıklarında diri görünen ALY GIRL rakibi olacaktır. Formda SPRING BREEZE ve MILA BELLA diğer şanslılardır.

6.ayak: Formda safkan UÇANBİR, DOĞU KIZI, SEYMENAĞA, FERARİM, ADIYAMAN ve EŞKBARAĞA eşit şanslı isimlerdir.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:2-5-10
2.ayak:3-6-2-1
3.ayak:5
4.ayak:7-6-1-2-4
5.ayak:7-2-1-5
6.ayak:8-10-1-7-5-4

İZMİR At Yarışları

Nalkaponun Yorumu:

1.Ayak: Günün zorlu geçeceği tahmin edilen bu yarışında; SUN KINGDOM, HAKUNA MATATA, AKIŞLI, MY GOLD, DESTAN AĞA, CHARISMA ve LIONEL sırasıyla şanslı isimlerdir.

2.Ayak: Son yarışı ölçü olmayan SERAMİS iyi durumuyla ilk şanslı isimdir. Artan formuyla ERTANBEY ve EMİRDEVİR rakipleri olup, BÜYÜLÜ GÖL, POWER OF THE SUN, ekürili KURÇAK ve BURGAZBEYİ diğer şanslılardır.

3.Ayak: Yarış hazırlıklarındaki performansıyla göz dolduran STAR CAT ile formda DYMAXION en şanslı isimlerdir. KAKAO ile CEO diğer şanslı isimlerdir.

4.ayak: İlk yarışında beğenilen ALHABER artan formuyla ilk şanslı isimdir. İNCEKIZ ile ekürili DRAMATİK rakipleridir.

5.ayak: Son yarışı ölçü olmayan ve hazırlıklarında çok iyi görünen GÖZÜYILMAZ günün bankosudur.

6.ayak: Yarış hazırlıklarında çok iyi durumda olduğu gözlenen SÜHAN ile son yarışını kolay kazanan GÖRKEMBEY en şanslı isimlerdir. ALTINOLUK sürpriz.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:5-2-3-7-1-8-4
2.ayak:9-7-8-4-5-2-3
3.ayak:8-1-2-4
4.ayak:1-7-3
5.ayak:9
6.ayak:9-5-2
Siz bu yazıyı okuyan counter kişiden birisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder